Deadpoolin luoja väittää, ettei Deadpool 3:a tulla näkemään ihan lähiaikoina – syy on erikoinen

Deadpool on hankalassa tilanteessa.

Fanit odottavat jo näkevänsä Ryan Reynoldsin Deadpoolin Marvel Studiosin MCU-maailmassa muiden suosikkisankareiden seurassa. Reynoldsilla on kuitenkin muita kiireitä, eikä hänellä taida olla kalenterissa tilaa ihan lähiaikoina. Deadpool 2:n ensi-illasta on kuitenkin kulunut jo kaksi vuotta.

Hahmon luoja Rob Liefeld syyttää Marvel Studiosia siitä, ettei kolmososaa ole vielä tehty. Elokuva ei vain sovi studion nelosvaiheen suunnitelmiin.

Mutta kolmososa on kuitenkin tulossa ennemmin tai myöhemmin. Kakkososa tienasi 786 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti ja yhteensä nämä kaksi pienen budjetin elokuvaa ovat tienanneet 1,5 miljardia.

– Syytän Marvelia siitä, ettei jatkoa ole tullut vielä. Se on heidän syytään. Se ei mahtunut heidän suunnitelmiinsa, mutta tilatkaa se edes Ryanilta, Liefeld sanoi taannoisessa Talking Shopin haastattelussa.

Deadpool ei tosiaan sovi Marvelin lapsiystävälliseen maailmaan. Hahmo on rääväsuinen ja ultraväkivaltainen.

Miksei Reynoldislta sitten tilata elokuvaa, joka on omassa universumissaan, K16-universumissa? Sinnehän voisi säveltää muutakin vähän roisimpaa tavaraa ja julkaista ne Foxin lipun alla.

Jännä nähdä miten Deadpoolin käy.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut