Depp/Heard-oikeudenkäynti muuttui likaiseksi peliksi: Heard julkaisi Deppin huumekuvia – yhdessä kuvassa mies makaa sammuneena lattialla

Kolme viikkoa kestävä oikeudenkäynti on nyt kestänyt kaksi päivää.

8.7.2020 19:53

Tänään on taas jatkettu Hollywood-oikeudenkäyntiä, jossa ovat vastakkain entinen aviopari Johnny Depp ja Amber Heard. Depp vaatii Heardilta ja The Sun -lehdeltä 50 miljoonaa dollaria hänen nimensä lokaamisesta ja menetetyistä tuloista.

Deppiä kuultiin jo eilen ja tänään oli Heardin vuoro.

Heard paljasti oikeudelle kuvia, joissa nähdään Deppin huumevälineitä ja huumeita. Toisessa kuvassa nähdään Depp sammuneena lattialle.

Heard kertoi samalla, että Depp olisi hyökännyt hänen kimppuunsa yksityisessä lentokoneessa. Depp oli väitteen mukaan mustasukkainen James Francolle, joka näytteli Heardin kanssa The Adderall Diaries -nimisessä elokuvassa vuonna 2014. Depp oli Heardin mukaan väittänyt, että he olivat harrastaneet seksiä keskenään. Heard sanoi, että Depp oli sitä ennen ottanut kokaiinia, puoli pulloa viskiä, vodkaa ja Red Bullia sekä kaksi pulloa samppanjaa.

Heard kertoi myös eräästä kerrasta, kun Depp ja Marilyn Manson olivat vieneet Deppin tyttären kouluun ja lähteneet sen jälkeen 24 tuntia kestäneelle kokaiiniputkelle.

Heard kertoi myös Deppin Paul Bettanylle kirjoittamista ”vitsiviestiestä”. Niissä Depp kertoi kuinka hän harrastaisi seksiä Heardin poltetun ruumiin kanssa ja kuinka aikoisi hukuttaa naisen.

Depp myönsi, että oli vitsaillut laittavansa Heardin koiran mikroaaltouuniin, mutta kielsi roikottaneensa Pistol-nimistä koiraa auton ikkunasta.

Heard syytti Deppiä siitä, että hän olisi läppäissyt naista samalla, kun mies oli polttamassa Heardin entisen lesbopartnerin maalausta.

Depp kielsi läppäisseensä Heardia kolme kertaa sen jälkeen, kun Heard oli nauranut hänen Wino Forever -tatuoinnille.

Heard väitti Deppin raivostuneen täydellisesti, kun eräs vierasa nainen hyväili Heardia heidän ollessaan. MDMA-huumetripillä, joka tapahtui eräällä asuntovaunualueella.

Heard kirjoitti kirjeen Deppille, jossa hän vertasi miehen kanssa asumista Jekyllin ja Hyden kanssa asumiseen. Heard ei kuitenkaan lähettänyt koskaan tätä kirjettä.

Katso kuvat Daily Mailin sivuilta.

Lisää luettavaa