Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnistä tihkuu paljon uutta tietoa: ”Hänellä on epävakainen ja narsistinen persoonallisuushäiriö sekä hän on sosiopaatti”

Nyt se alkoi. Nimittäin yksi Hollywoodin kaikkien aikojen näkyvimmistä oikeusjutuista.

8.7.2020 13:42

Johnny Deppin ja Amber Heardin välinen oikeudenkäynti käynnistyi eilen. Depp on haastanut Heardin ja The Sun -lehden oikeuteen nimensä lokaamisesta. Depp hakee samalla 50 miljoonan dollarin korvauksia menetetyistä töistä.

Oikeudenkäynnistä tihkui niin paljon kaikkea uutta tietoa, että on aivan mahdoton litteroida se kaikki järkevästi. Kolme viikkoa kestävässä oikeudenkäynnissä kuultiin aluksi Deppiä, joka osoitti todisteita Heardia vastaan.

Depp paljasti käyttäneensä päihteitä 11-vuotiaasta lähtien, koska se oli ainut keino paeta huonoja kotioloja.

Oikeus kysyi myös hänen kavereistaan ja häneltä tivattiin tietoa, että onko Marvel-näyttelijä Paul Bettany hänen huumekavereitaan. Depp myönsi ja kertoi hänen nauttineen huumeita hänen sekä rock-tähti Marilyn Mansonin kanssa.

Depp kertoi myös, että heidän avioliittoneuvojansa oli diagnosoinut Heardilla olevan epävakainen ja narsistinen persoonallisuushäiriö sekä sosiopatia.

Todisteiden joukossa oli nauhoituksia, joissa kuullaan Heardin käyvän väkivaltaisesti Deppin kimppuun. Depp esitti myös kuvia murjotusta sormestaan, joka lähes tuhoutui, kun Heard on väitetysti heittänyt häntä vodkapullolla.

Oikeus on kutsunut todistajiksi muun muassa Deppin entiset vaimot Winona Ryderin ja Vanessa Paradis’n sekä Heardin läheisiä ystäviä.

Lue pitkähkö juttu Skyn sivuilta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyen