Uusien todisteiden mukaan Johnny Depp uhkasi polttaa ja hukuttaa Amber Heardin

Juttu sakenee.

Jokin aika sitten paljastui nauhoite, jossa Amber Heard myönsi käyttäneensä fyysistä ja henkistä väkivaltaa Johnny Deppiä kohtaan. Heard joutui tästä syystä internetkurimuksen keskelle.

Oikeudenkäynnit ovat paljastaneet entisen pariskunnan suhteen pimeät puolet.

Nyt keltainen lehdistö on kaivanut esiin uusia todisteita, tekstiviestejä, joiden mukaan Depp on uhannut polttaa ja hukuttaa Heardin. Depp oli lähettänyt viestit Pirates of the Caribbeanin toiselle staralle, Paul Bettanylle.

Depp uhkasi ”polttaa Amberin” sekä sanoi muun muassa seuraavaa: ”Hukutetaan hänet ennen kuin poltamme hänet!!! Poltan hänen vi**n ruuminsa ja varmistan, että hän on kuollut oikeasti.”

Muissakin viesteissään Depp paljasti paljon.

”Lopetan juopottelemisen pian, kultaseni… join koko viime yön ennen kuin hain Amberin lennolle Losiin viime sunnuntaina… rumaa, kamuseni.”

”En ole syönyt moneen päivään…pulveria…puoli pulloa viskiä, tuhat red bull & vodkaa, pillereitä, 2 pulloa samppanjaa lentokoneessa ja mitä sitten tapahtuu??? Täällä on vihainen ja aggressiivinen inkkari filmi poikki huutamassa rivouksia ja haukkumassa kaikki, jotka vain menivät hänen lähelleen… minulle riittää!”

”Olen aivan liian sekaisin, jotta voisin raivota sille, jota rakastan…olen muutenkin aivan liian vanha ollakseni se tyyppi Mutta pillerit ovat ok!!!”

Depp on haastanut Heardin oikeuteen 50 miljoonasta dollarista. Depp hakee korvauksia menetyistä töistä, koska Heard lokasi hänen nimensä Washington Postin jutussa.

Lähde: Page Six

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut