Johnny Depp kertoo, miten brutaalisti hänen sormenpäänsä leikkautui irti Amber Heardin kanssa käydyssä tappelussa

Sotkut sakenevat entisestään.

Johnny Deppin ja Amber Heardin välinen avioliitto oli pikainen ja sotkuinen. Myös ero on tapahtunut äärimmäisen vihaisissa merkeissä.

Depp antoi jo vuonna 2018 todistuslausunnon, jossa hän kertoi, miten kaksikon välinen väkivaltainen yhteenotto tapahtui.

– Halusin suojella häntä, joten valehtelin, että sormeni jäi oven väliin. Se ei kuitenkaan ole totta. Hän heitti minua vodkapullolla. Käteni lepäsi baarin marmorisella pöydällä. Ensimmäinen pullo lensi vain hieman korvani ohitse. Toinen, vielä isompi pullo, suorastaan räjähti. Sormenpääni leikkautui melkein irti. Luu oli aivan pirstaleina. Se näytti aivan Vesuviuksen purkaukselta. Sain infektioita. Sain kaksi kertaa superbakteeri MRSA:n, Depp kertoo videolla.

Avioliitto päättyi jo vuonna 2016, mutta ero viimeisteltiin vasta alkuvuodesta 2017. Tämän jälkeen Heard kirjoitti nimettömän paljastusartikkelin, jonka pystyi kuitenkin yhdistämään Deppiin helposti. Depp menetti työnsä elokuva-alalla. Depp haastoi Heardin oikeuteen kunnianloukkauksesta ja vaatii menetetyistä työtuloista 50 miljoonan dollarin korvauksia.

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut