Uusi paljastus Heard/Depp-tapauksesta: Depp on väitteen mukaan kirjoitellut verisiä viestejä pitkin taloa huumepäissään

Juttu jatkuu sekavana.

Olisipa tämäkin keissi jo ohi, mutta ei. Koko ajan sataa lisätietoja Amber Heardin ja Johnny Deppin välisestä avioliitosta ja sen jälkipuinnista.

Aquaman-tähti Heard on tehnyt viimeisimmän paljastuksen oikeudessa. Se liittyy Deppin väitettyyn väkivaltaisuuteen ja huumeiden- sekä alkoholinkäyttöön.

Heardin mukaan hän oli vain kuukausi jäiden jälkeen päättänyt yllättää Deppin. Hän saapui maaliskuun 3. päivä 2015 Deppin luokse, josta löysi huumeista sekaisin olleen miehen. Hän oli Heardin mukaan syönyt jättimäisen määrän MDMA:ta, vaikka oli luvannut olla selvinpäin.

Heard väittää Deppin käyneen heti tämän kimppuun työntäen ja läpsien tätä. Heard joutui omien sanojensa mukaan pakenemaan lukittujen ovien taakse makuuhuoneeseen.

– Menin alakertaan seuraavana aamuna vain huomatakseni, että Johnny oli vieläkin hereillä. Hän oli valvonut koko yön ja ottanut noin kahdeksan MDMA-pilleriä. Hän joi myös samalla. Päädyimme tappeluun, jonka Johnny vei fyysiselle tasolle. Jouduin taas lukittautumaan erääseen huoneeseen. Se ei kuitenkaan estänyt Johnnya murtautumasta oven läpi. Illan tullen Johnny oli jo lyönyt minua useita kertoja, töninyt ja kaatanut minut maahan, kuristanut minua ja räkinyt naamalleni, Heard kertoo todistuksessaan.

Tämän jälkeen hommat menevätkin omituiseksi. Heardin mukaan Depp kaatoi hänet pingispöydälle ja ryhtyi hajottamaan lasia kaikkialle. Mies repi Heardin yöpaidan tämän yltä kuristaen tätä samalla ja lyöden Heardin pään keittiötasoon. Lopulta Depp on Heardin mukaan itse hajottanut muovisen puhelimen seinään samalla leikaten sormensa melkein irti (tästä on myös kuvamateriaalia).

– Menin alakertaan, kun hän oli ollut hereillä kolmatta päivää, ja löysin kaikenlaisia viestejä kirjoitetun ympäri talon. Seiniin ja vaatteisiini oli kirjoitettu viestejä öljyväreillä ja hänen omalla verellään. Johnny oli myös virtsannut ympäri taloa yrittäessään kirjoittaa viestejä.

Lähde: Meaww

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut