Entisten kumppanien lausuntoja käytettäneen Johnny Deppin oikeudenkäynnissä – kuvailevat tähden luonnetta positiiviseen sävyyn

Johnny Depp ja Amber Heard erosivat vuonna 2016, ja eron jälkipyykki on ollut myrskyisää.

Hollywood-näyttelijä Johnny Deppin ja NGN-kustantamon välillä on tulossa kesällä oikeudenkäynti. Kiista juontaa juurensa The Sun -lehden juttuun vuodelta 2018, jossa Deppin annettiin ymmärtää olleen väkivaltainen ex-puoliso Amber Heardia kohtaan.

Oikeudenkäynnissä tultaneen käyttämään Deppin entisen puolison Vanessa Paradisin lausuntoa, jossa hän kommentoi Deppin persoonallisuutta. Paradisilla ja Deppillä on kaksi lasta – Lily-Rose ja Jack.

Irish News -julkaisun mukaan Paradis on antanut lausunnon, jossa hän kutsuu Deppiä ”kiltiksi, huomioon ottavaksi, anteliaaksi ja väkivallattomaksi henkilöksi sekä isäksi.” Hän sanoi myös, ettei Depp ”ole koskaan ollut väkivaltainen häntä kohtaan.”

Myös Deppin entinen kumppani Winona Ryder on kertonut omasta kokemuksestaan Deppin kanssa. Hänen mukaansa Depp ei ole koskaan ollut häntä kohtaan väkivaltainen.

Oikeudenkäynnissä tultaneen käyttämään myös Amber Heardin entisen avustajan sekä ex-parin yhteisen mekaanikon lausuntoja. Mekaanikko teki töitä Deppille ja Heardille heidän avioliittonsa aikana. Heard sanoi väitetysti mekaanikolle ainakin: ”Johnny ei maksa vuokraani, hän ei maksa laskujani, vitut hänestä, vitut sinusta.”

Väitetysti Heard olisi halunnut myös autonsa mekaanikolta maksamatta huollosta. Avustaja puolestaan on raportoidusti sanonut Heardin pyytäneen häntä valehtelemaan ex-pariskunnan koirakohusta Australiassa.

Oikeudenkäynti alkaa 7. heinäkuuta.

Lähde: Irish News, Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut