Disney Plussaan lisättiin yksi viime vuosien parhaista rikossarjoista – kymmenenosainen minisarja kannattaa ehdottomasti tiirailla!

IMDb-arvosana on 8,4.

2.6.2022 15:03

Disney Plussassa on nyt Netflixistä pois muuttanut minisarja The People v. O. J. Simpson: American Crime Story (2016).

Sarja vie katsojan ihmettelemään suuren huomion saanutta urheilutähti O.J. Simpsonin oikeudenkäyntiä. Sarjassa nähdään kaoottisia kulissien takana tapahtuvia asioita, ja oikeudenkäynnin manipulointia sekä syyttäjien että puolustajien taholta.

Kymmenosaisen sarjan näyttelijöinä Sarah Paulson, John Travolta, Cuba Gooding Jr, Beanie Feldstein, Annaleigh Ashford, Margo Martindale, Edie Falco sekä Clive Owen.

Cuba Gooding Jr. myönsi sarjassa näyttelemisen olleen henkisesti vaikea kokemus, ja häneltä kesti kuvausten päätyttyä kuukausi, ennen kuin hän tunsi vapauttaneensa itsensä roolista.

Tosielämän syyttäjä Marcia Clark puolestaan paljasti, että hänestä oli kunnia nähdä, kuinka hyvin Sarah Paulson näytteli häntä. Hän oli myös erittäin kiitollinen tuottaja Ryan Murphylle siitä, että hän toi esille seksismin, jota hän koki koko oikeudenkäynnin ajan. Alla traileri.

Lue myös: Nyt Disney Plussassa: Pätevä oikeussalidraama 90-luvulta – tuntematon lapsinäyttelijä peittosi ammattinäyttelijät koe-esiintymisessä – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia