Nyt Disney Plussassa: Pätevä oikeussalidraama 90-luvulta – tuntematon lapsinäyttelijä peittosi ammattinäyttelijät koe-esiintymisessä

IMDb-arvosana on 6,7.

21.5.2022 13:00

Päivitys 21.5.2022 kello 22:38. Brad Renfro menehtyi vuonna 2008.

Disney Plussassa on nyt John Grishamin kirjaan perustuva oikeussalidraama Päämies (1994)

11-vuotias Mark Sway ja hänen pikkuveljensä ovat väärässä paikassa väärään aikaan. Mark saa tietää kaamean salaisuuden ja joutuu FBI:n ja mafian väliseen sotkuun.

Ohjauksesta vastaa Joel Schumacher. Näyttelijöinä Brad Renfro, Susan Sarandon, Tommy Lee Jones, Mary-Louise Parker sekä Anthony LaPaglia.

Kirjailija John Grisham ilmoitti, ettei halua Mark Swayn rooliin ammattimaista lapsinäyttelijää. Hänestä tuntui, ettei elokuva toimisi tunnetun lapsinäyttelijän ja tekaistun aksentin kanssa. Tennesseen Knoxvillestä kotoisin oleva Brad Renfro saikin roolin tuhansien kokelaiden nenän edestä. Heidän joukossaan oli Macaulay Culkin. Renfron ura ei ainakaan nykyisin ole enää terässä, sillä hänen viimeisimmät IMDb:ssä mainitut projektit ovat vuodelta 2008.

Lue myös: Deppin ex-agentti paljasti tähden salaisuuden Pirates-kuvauksista – syytti myös epäammattimaisesta käytöksestä – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa