Deppin ex-agentti paljasti tähden salaisuuden Pirates-kuvauksista – syytti myös epäammattimaisesta käytöksestä

Johnny Depp oli Pirates of the Caribbean elokuvien sielu ja sydän, ja se välittyi hienosti katsojille saakka. Kuvauksissa ei silti väitetysti ollut kaikki ruusuista.

Aiemminkin on väitetty, että Johnny Depp myöhästeli Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge -elokuvan kuvauksissa, ja lopulta hänen talon edessään oli ilmeisesti tuotantoassistentti seuraamassa, milloin Depp laittaa valot päälle. Hänellä oli väitetysti myös kuvauksissa käytössään pieni apuri, joka on ollut salaisuus ainakin suurelle yleisölle.

Deppin vuonna 2016 erotettu entinen agentti Tracey Jacobs todisti nyt Deppin ja Amber Heardin välisessä kunnianloukkausoikeudessa myöntäen, että Deppillä oli kuvauksissa nappikuuloke, jonka kautta hänelle annettiin repliikit. Tällainen toimintatapa oli väitetysti käytössä Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge (2017) -elokuvassa, jonka kuvausten aikaan Deppillä oli meneillään eroprosessi Heardin kanssa.

Ex-agentti puhui myös yleisemmin yhteistyöstä Deppin kanssa. Hänen mukaansa tähden edustamisesta tuli ”paljon monimutkaisempaa” heidän viimeisen 10 vuoden yhteistyönsä aikana. Jacobs sanoi tämän johtuneen Deppin ”epäammattimaisesta käytöksestä”, ja ex-agentin mukaan paljon myöhästelevä Depp myös huusi hänelle.

– En koskaan sanonut hänelle: ”Olet vaikea asiakas.” En koskaan käyttänyt noita sanoja, mutta olin hyvin rehellinen hänelle ja sanoin: ”Sinun on lopetettava tämä, se satuttaa sinua”, Jacobs sanoi oikeudessa.

– Ja niin kävi, ex-agentti lisäsi.

Jacobsin mukaan Depp ei muuttanut käytöstään keskustelun jälkeen.

– Aluksi kuvausryhmät rakastivat häntä, koska hän oli niin loistava heidän kanssaan, Jacobs sanoi.

– Mutta kuvausryhmät eivät pidä tuntikausien istuskelusta odottaen tähden ilmestymistä, ex-agentti jatkoi.

Jacobs väitti, että asiasta huhuttiin ympäri kaupunkia, joka sai ihmiset vastahakoisiksi palkkaamaan Deppiä elokuviin. Ex-agentti antoi ymmärtää Hollywoodin olevan pieni yhteisö, jossa sana leviää.

Depp haastoi ex-vaimonsa oikeuteen, koska Heard kirjoitti vuonna 2018 The Washington Post -lehteen artikkelin väkivallasta. Depp on katsonut tuon artikkelin tuhonneen uransa, ja Depp vaatii Heardilta korvauksia 50 miljoonaa dollaria. Heard puolestaan on nostanut vastakanteen, jossa hän vaatii Deppiltä 100 miljoonaa dollaria, koska Heard katsoo Deppin leimanneen hänet valehtelijaksi.

Lue myös: Asianajaja grillasi Amber Heardia – ei ole antanut Deppiltä saamiaan rahoja hyväntekeväisyyteen vaikka lupasi – Episodi.fi

Lähde: Time, Metro, Bored Panda

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut