Disney Plussan kuukausimaksu saattaa halventua – asiassa vain on yksi mutta

Taustalla lienee Disneyn strategia tilaajamäärien kasvattamiseen.

7.3.2022 15:37

Disney Plus suunnittelee parhaillaan uusia kuvioita Yhdysvaltain palveluunsa. Muutoksen on tarkoitus koskea myös muuta maailmaa viimeistään vuoden 2023 aikana.

Disneyn suoratoistopalvelun kuukausihinta Yhdysvalloissa on tällä hetkellä 7,99 dollaria ja Suomessa 8,99 euroa. Disneyllä on suunnitelmissa tuoda edullisempi hintavaihtoehto asiakkailleen, mutta siinä lienee monia haittaava kylkiäinen.

Luvassa on täysin uusi tilausmuoto nykyisen rinnalle. Uuden tilaustyypin myötä hinta voi halveta, mutta katsoja joutuu katselemaan sen vuoksi mainoksia.

– Disney Plussan saatavuus laajemmalle yleisölle halvemmalla on voitto kaikille – kuluttajille, mainostajille ja tarinankertojillemme, Disney Media and Entertainment Distributionin hallituksen puheenjohtaja Kareem Daniel sanoi.

– Yhä useammat kuluttajat saavat pääsyn hämmästyttävään sisältöömme. Mainostajat voivat tavoittaa laajemman yleisön, ja tarinankertojamme voivat jakaa uskomatonta sisältöään useammille faneille ja perheille, Daniel vielä lisäsi.

Mainoksellinen tilaus ei ole vielä käytössä Yhdysvalloissakaan, mutta sen on tarkoitus saapua tarjolle myöhemmin tänä vuonna. TechCrunchin mielestä uusi tilaustapa on osa Disneyn strategiaa päästä tavoitteeseensa saada palvelulle 230-260 miljoonaa tilaajaa vuoteen 2024 mennessä. Tähän on eittämättä helpompi päästä, jos hinta on halvempi.

Lähde: TechCrunch

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia