Donald Gloverilla eri käsitys kuin Paul Bettanylla Han Solo -uusintakuvauksista – eikö Ron Howard kuvannutkaan niin paljon kuin luultiin?

Näyttelijä Paul Bettany kertoi muuta.

8.1.2018 18:30

Disney tai vaihtoehtoisesti Lucasfilm tunnetusti antoi potkut Han Solo -elokuvan ohjaajan palleilta Phil Lordille ja Chris Millerille. Heidän lähestymistapansa oli tiettävästi ainakin liian humoristinen. Joka tapauksessa yhteistä säveltä ei löytynyt.

Tämän jälkeen tehtävään palkattiin Ron Howard, jonka taitavuutta on ylistetty. Sisäpiirilähteiden mukaan Howard kuvasi peräti 80 prosenttia elokuvasta uusiksi. Paul Bettany kertoi aiemmin niin ikään Howardin kuvanneen paljon uusiksi.

Elokuvassa näyttelevä Donald Glover antoi nyt kuitenkin ymmärtää, että Lordin ja Millerin kädenjälki näkyisi edelleen vahvasti. Glover sanoi, ettei ainakaan hänen tarvinnut kuvata paljon omaa osuuttaan uusiksi.

– Ei hirveästi itse asiassa. Ei ollenkaan paljon, ainakaan omalla kohdallani. Luulen, ettei meistä ole kukaan joutunut aiemmin kohtaamaan moista haastetta. Hän teki hyvää työtä tullessaan pestiin ja kertoessaan meille, ettei hän haluaisi muuttaa tekemisiämme ollenkaan. Hän halusi meidän pysyvän luottavaisina visiomme suhteen. Hän vain halusi tavallaan muokata sitä, Glover kertoi.

Samoilla linjoilla oli näytttelijä Thandie Newton.

– Huolimatta alkushokista ja pahoillaan olosta Lordin ja Millerin puolesta, heidän kädenjälkensä on kaikkialla. 90 prosenttia omasta työstäni on heidän kuvaamaansa. Se ei todellakaan ollut niin, että meidän täytyi aloittaa alusta ja tehdä kaikki uudestaan, Newton kertoi.

Han Solosta ei ole vielä nähty lainkaan liikkuvaa kuvaa. Ensimmäinen traileri tuleekin olemaan eittämättä jännittävää nähdä.

Lähde: Collider

Lisää luettavaa