DVD ja Blu-Ray -tallenteet saattavat kokea ensi vuonna ison takaiskun – elokuvastudio ehkä jättämässä fyysiset mediat pois

Harrastajien täytynee harkita kokoelman täydentämistä, kun se vielä on mahdollista.

Elokuvaharrastajien keskuudessa DVD ja Blu-ray -tallenteet ovat edelleen suosiossa. Moni tykkää kerätä kokoelman fyysisiä tallenteita hyllyjen komistukseksi ja iltojen iloksi, mutta onko Warner Brosin väitetty päätös lopun alkua fyysisille tallenteille?

Animaatiohistorioitsija Jerry Beck kirjoitti Facebook-ryhmässä, että Warner Bros aikoo jättää fyysiset tallenteet taakseen. Prosessi tallenteiden myynnin lopettamiseksi alkaisi väitetysti ensi vuonna, vaikka uusia fyysisiä julkaisuja vielä ensi vuonna tuleekin. Tallenteiden poistuminen alkaisi näkyä ja tuntua kunnolla vuonna 2022. Beck ei ole Warner Brosilla töissä, mutta häntä pidetään uskottavana lähteenä ja sisäpiiriläisenä.

Fyysisten tallenteiden sijaan Warner Bros kääntäisi katseensa suoratoistoon. Movie Webin mukaan Warner Brosin tähtäimessä on erityisesti suoratoistopalvelu HBO Max.

Elokuvaharrastajat voinevat toivoa, että Beck tarkoitti vain animaatiojulkaisuja. Tästä ei ole kuitenkaan varmuutta.

Lue myös: Miltäs kuulostaisi? Batman v Superman: Dawn of Justice elokuvalle harkittiin todella typeriä nimiä | Episodi.fi

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut