Nyt se varmistui: Michael Keaton palaa Batmaniksi

Tämä ilostuttanee monia.

20.4.2021 05:26

Hollywood-tähti Michael Keaton on palaamassa ikoniseen Batman-rooliinsa. Asian tiimoilta on ollut soutamista ja huopaamista pidemmän aikaa, mutta lopultakin asia on varmistunut.

Keaton ei ollut vielä maaliskuussa varma paluustaan:

– Tarvitsen hetken sen ajattelemiseen. Koska olen niin onnekas ja siunattu, minulla on nyt todella paljon meneillään, Keaton sanoi tuolloin.

– Soitin (Warner Brosille) ja sanoin: ”Minun täytyy olla rehellinen. En voi katsella (uusia kuvioita) mitään juuri nyt”, näyttelijä jatkoi.

Tähti sanoi myös olevansa huolissaan koronaviruspandemiasta ja näin ollen terveydestään.

Mieli näyttää kuitenkin muuttuneen, sillä hänet nähdään kuin nähdäänkin Batmanina tulevassa The Flash -elokuvassa. Kyseisessä leffassa on yhtenä teemana multiversumit, ja ohjaaja Andy Muschietti varmistikin viime kesänä, että elokuva yhdistää useita DC-elokuvauniversumeja.

Elokuvan päätähtenä nähdään The Flashia eli Barry Allenia esittävä Ezra Miller. Kiersey Clemons näyttelee Iris Westiä. Clemons piti nähdä jo Justice League -elokuvassa, mutta hänen kohtauksensa leikattiin pois. Zack Snyder otti kuitenkin kohtaukset mukaan omaan versioonsa Justice Leaguesta. Allenin isää esittää Taistelutovereistakin tuttu Ron Livingston.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa