Eddie Redmayne ei tunnistanut punttisalilla ollutta superpumpattua Robert Pattinsonia

Pattinson on erinomainen Lepakkomies.

18.4.2022 14:02

DC-fanit olivat kauhuissaan, kun he kuulivat Robert Pattinsonin näyttelevän Batmania. Pattinson oli heidän mukaansa liian laiha, ja etenkin huono näyttelijä Twilight-saagan perusteella.

Twilightin jälkeen Pattinson on kuitenkin tehnyt upeita rooleja eri indie-leffoissa, joten ne pelot olivat lähinnä jonkinlaista aiheetonta antipatiaa fanipojilta, mutta huolestuneet kommentit Pattinsonin koosta olivat ihan aiheellisia. Lepakkomies on isokokoinen hahmo.

The Batmanin nähneet tietävät Pattinsonin puntanneen itsensä hurjaan kuntoon elokuvaa varten. Niin hurjaan, ettei Ihmeotusten Eddie Redmayne tunnistanut miestä salilla.

– Menin eräänä päivänä salille ja siellä oli tämä poninhäntäinen miekkonen. Hän teki kaikenlaisia hulluja stuntteja stunttiohjaajan kanssa. Se on vähän noloa mennä näin hontelona tyyppinä salille, jossa käy muun muassa Jason Momoa. Siellä on aika isoja kavereita. Tämä tyyppi moikkaa minua ja minä moikkaan takaisin. Katselen häntä tekemässä niitä uskomattomia temppujaan samalla kun teen viikoittaisia kevyitä treenejäni, Redmayne kertoo The Tonight Show Starring Jimmy Fallonin haastattelussa.

– Noh, noin neljänkymmenen minuutin päästä – okei, ehkä kymmenen – olen lähdössä ulos ja tämä samainen miekkonen huikkaa minulle ”moikka moi Eddie”. Katson taakseni ja se huippukunnossa oleva tyyppi onkin Rob! Hänen fysiikkansa oli muuttunut niin paljon, etten tunnistanut miestä. Ja hänellä oli miesnuttura.

The Batman julkaistiin tänään HBO Maxissa. Alla traileri.

Lähde: Gamereactor

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa