Avengers-tähti Josh Brolinista oli tulla Batman Ben Affleckin tilalle

Brolin Batmanina? Kyllä kiitos!

14.4.2022 13:02

DCEU:n vetäjä Zack Snyder pohti tietenkin useampaa näyttelijää Lepakkomieheksi. Ben Affleck sai lopulta pestin, mutta asiat olisivat voineet olla toisin.

Snyderilla oli listallaan näyttelijöitä kuten Joe Manganiello, belgialainen Matthias Schoenaerts sekä Deadpoolista ja Avengers -leffoista tuttu Josh Brolin.

Brolin oli hiljattain Happy, Sad, Confused -podcastissa, jossa hän pohti mahdollista uraansa viittakostajana.

– Se olikin mielenkiintoista aikaa. Valinta oli kuitenkin Snyderin. En voinut vaikuttaa siihen. Joko tällainen rooli toimii tai sitten se ei toimi. Se on aina uhkapeliä, ja pidän niistä kertoimista. Pohdin kuitenkin, että olenko juuri se tyyppi, jonka takia kaikki menee pieleen. Ei George Clooney ole huono Batman, mutta hän vitsailee siitä edelleen. Ei se ollut hänen vikansa. Hän rakastaa kaikkia niitä nännivitsejä. Se oli Joel Schumacherin syy, Brolin kertoo.

Brolin olisi valmis esittämään ikääntynyttä Batmania.

– Tämä kaikki tapahtui ennen Deadpool 2:ta. Olisin ollut vanhempi, rosoisempi Batman. Se olisi kuitenkin ollut hauskaa, joten ehkä teen sen vielä jonain päivänä.

Affleck nähdään Batmanina tulevassa DCEU:n The Flash -elokuvassa yksityiselämän ongelmien kanssa painivan Ezra Millerin kanssa.

The Flashin ensi-ilta on 4. marraskuuta 2022.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa