Elisa Viihde Viaplayhin lisättiin Oliver Stonen leffa poliittisista kuvioista kiinnostuneille – Stonen ja tähden välillä kipinöi ja kovaa

IMDb-arvosana on 6,3.

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt elokuva W. (2008).

Elokuva kertoo George W. Bushin tapahtumarikkaasta elämästä – hänen kamppailuistaan ja voitoistaan, kuinka hän löysi sekä vaimonsa että uskonsa – ja kriittisistä päivistä, jotka johtivat hänen päätökseensä hyökätä Irakiin.

Näyttelijöinä Josh Brolin, Elizabeth Banks, Toby Jones, Ellen Burstyn, Ioan Gruffudd, Thandiwe Newton, Richard Dreyfuss, Scott Glenn, James Cromwell, Jeffrey Wright, Bruce McGill, Michael Gaston, Jason Ritter sekä Colin Hanks. Ohjauksesta vastaa Oliver Stone.

Tappajahaissakin nähdyllä Richard Dreyfussilla on Hollywoodissa hankalan miehen maine. Hän ilmaisi pettymyksensä elokuvaan The Viewin haastattelussa, ja kruunasi haastattelun kutsumalla ohjaaja Oliver Stonea fasistiksi. Stone puolestaan sanoi haastattelussa, että Dreyfussin kanssa työskentely oli”pahin yksittäinen kokemus, jonka olen koskaan kokenut näyttelijän kanssa”. Alla traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut