Eddie Redmaynella ongelma vaanijan kanssa – ”Kadun syvästi hänen tapaamistaan”

Julkisuuden kiroja.

Saksalainen tulkkina työskentelevä nainen Gaby Stieger, 49, myönsi oikeudessa Lontoossa vaanineensa näyttelijä Eddie Redmaynea viiden vuoden ajan.

Redmayne osallistui oikeuteen kirjelmän välityksellä. Hän kertoi, miten Stiegerin käytös oli vaikuttanut häneen ja hänen perheensä elämään. Redmayne kertoi, että näyttelijöillä on tapana näytelmän jälkeen tavata faneja teatterin edustalla.

– He ovat usein ystävällisiä ja antavat lahjoja. Yrität olla avoin ja ystävällinen heille, Redmayne sanoi kirjelmässään.

– Kadun syvästi tapaamistani Gaby Stiegerin kanssa Donmar Warehousella. Hän ahdisteli minua ja perhettäni ajoittain viiden vuoden ajan. Se järkytti meitä syvästi, näyttelijä lisäsi.

Tiettävästi kahden lapsen äiti Stieger tapasi näyttelijän ensimmäisen kerran kyseisellä teatterilla vuonna 2012. Tämän jälkeen hän tapasi tähden myös Kaiken teoria -elokuvan kuvauksissa ja pyysi valokuvaa sekä tarjosi Redmaynelle kakkua. Kerran hän ilmestyi laulutilaisuuteen koululle, jossa Redmayne oli vaimonsa kanssa. He joutuivat hiipimään paikalta pois.

Muissa tapauksissa Stieger on muun muassa ojentanut tähdelle rakkauskirjeitä, seurannut häntä metroasemalle, pyytänyt halausta ja kerran ilmestynyt tähden talolle ja yrittänyt koskea tätä.

– Perheeni turvallisuus on minulle kaikki kaikessa ja hänen käytöksensä vuoksi emme voi tuntea oloamme turvalliseksi, Redmayne jatkoi kirjelmässään.

Näyttelijä yritti toistuvasti pyytää naista jättämään hänet rauhaan, kunnes lopulta nosti oikeusjutun häntä vastaan elokuussa 2016. Stieger on sillä ehdolla vapaalla jalalla, ettei tämä yritä lähestyä Redmaynea. Hän saa tuomionsa ensi torstaina.

Lähde: Stuff