”Ei, olen vain lihava tällä hetkellä”, Drew Barrymore vastaa raskausepäilyihin

Drew Barrymore näyttelee Netflixin zombiekomediasarjassa Santa Clarita Diet.

Santa Clarita Dietissä seurataan erilaisen perheen elämää. Perheen äiti on nimittäin muuttunut tiedostavaksi zombiksi. Hänen pitää saada ihmislihaa elääkseen.

Drew Barrymore oli hiljattain The Late Show with James Corden -talk show’ssa, jossa hän kertoi hauskan tarinan.

– Kun aloitin sarjassa, painoin noin 65 kiloa ja elämäni oli hajoamassa käsiin. Kysyin tuottajalta, että voisinko laihduttaa kymmenisen kiloa kauden aikana ja tehdä ikään kuin muutoksen hahmon kautta. Tuottaja vastasi kyllä, Barrymore kertoo.

Barrymore paljastaa heti sen jälkeen, että kausien välissä hän antaa kaiken taas romahtaa.

– Kun kuvaamme sarjaa syön vegaanisesti tai en oikeastaan edes syö. Treenaan myös paljon. Mutta kauden jälkeen syön kuin sika, jolle on asetettu syöttöpussi naamalle. Olen myös ruoka-addikti, rakastan ruokaa, ja matkaan ympäri maailmaa ruoan perässä.

Barrymore kertoi eräästä fanista, jonka tapasi ravintolassa ”äitikavereidensa” ja ison lapsikatraan kanssa.

– Hän sanoi ”sinulla on jo niin monta lasta”, johon vastasin ”noh, eivät ne kaikki ole minun, vain kaksi näistä on omia”. ”Noh, ainakin sinä odotat aivan selvästi.” Katsoin häntä ja totesin olevani vain lihava tällä hetkellä. Sen jälkeen astelin ulos ja ajattelin, että olipa rankkaa, Barrymore kertoo.

Jos lähtöpaino on 65 kiloa ja siitä pitäisi muka kymmenen kiloa laihduttaa pois, niin eihän Barrymoresta jää enää mitään jäljelle! Hollywood ja Hollywoodin kauneusihanteet. Pfffft.

Alla video show’sta sekä treaktiotwiittejä.

Aiheeseen liittyvät jutut