Elokuvalegendan tiivistunnelmainen pokeritrilleri sai trailerinsa – Oscar Isaac janoaa kostoa Willem Dafoen majurille

The Card Counter

Nousi varmasti vuoden odotetuimpien elokuvien kärkeen.

Oscar-ehdokkuuden saanut käsikirjoittaja ja ohjaaja Paul Schrader tekee mielenkiintoisia elokuvia. Hänen kynästään ovat syntyneet muun muassa sellaiset elokuvat kuin Taksikuski, Kuin raivo härkä ja Kristuksen viimeinen kiusaus. Hän on käsikirjoittanut ja ohjannut elokuvat Mishima ja First Reformed.

Aiemmin hän uhkasi, että saa valmiiksi The Card Counter -elokuvan kuvaukset, vaikka helvetin lieskojen sateessa. Elokuvan tuotantoyhtiö pyysi kovasanaista Schreideria vetäytymään toistaiseksi sosiaalisesta mediasta, jotta se ei haittaa elokuvan markkinointia.

Nyt The Card Counterin ensimmäinen traileri on julkaistu, ja näyttää muuten erittäin hyvältä. Pääroolissa nähdään Oscar Isaac, korttia pelaavana entisenä sotilaana. Hän lyöttäytyy yhteen toisen miehen kanssa, haluten kostaa Willem Dafoen esittämälle majurille.

The Card Counter saa ensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlilla syyskuussa. Schrader vastaa elokuvan käsikirjoituksesta ja ohjauksesta, ja yksi elokuvan tuottajista on Martin Scorsese. Toivotaan, että se tulisi pian Suomeenkin. Katso traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut