Oscar-ehdokkuuden saanut ohjaaja-änkyrä raivoissaan kuvausten keskeytymisestä: ”Olisin kuvannut elokuvan loppuun helvetin lieskojen sateessa”

The Card Counter

Vihainen mies huutaa pilville.

Ohjaaja-käsikirjoittaja Paul Schrader on jälleen vihainen. Tällä kertaa koronavirukselle. First Reformedin ja American Gigolon ohjaaja oli parhaillaan kuvaamassa uutta elokuvaansa The Card Counteria, jota tähdittää muun muassa Oscar Isaac ja Willem Dafoe.

Valitettavasti kuvaukset jouduttiin keskeyttämään viisi päivää ennen kuin koko elokuvan kuvaukset olisivat päättyneet, mikä ymmärrettävästi ärsyttää Schraderia. Hän haukkuu tuottajia ”akkamaisiksi” päätöksen vuoksi. ”Olisin kuvannut elokuvan loppuun helvetin lieskojen sateessa. Olen vanha ja astamaatikko, mikä olisi ollut parempi tapa kuolla kuin saappaat jalassa?” Schrader kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

Kiistanalainen elokuvantekijä on ollut mukana amerikkalaisen elokuvan tärkeissä klassikoissa. Hän on käsikirjoittanut Martin Scorsesen elokuvat Taksikuski ja Kristuksen viimeinen kiusaus, sekä ollut toisena käsikirjoittajana elokuvassa Kuin raivo härkä.

Aiheeseen liittyvät jutut