Elokuvan ja television kovimmat kaljut vastakkain – katso traileri Jason Stathamin ja Shield-körilään elokuvasta

5.10.2012 20:06

Toimintamuskeli Jason Stathamin uusimmasta, Parker-elokuvasta on julkaistu traileri. Stathamin seurana elokuvassa nähdään Jennifer Lopez, Nick Nolte ja television kovaotteinen Shield-poliisi Michael Chiklis.

Totutusti Stathamin hahmo on harmaasävyinen antisankari, jolla pohjimmiltaan on hyvät piipussa. Tällä kertaa Stathamin roolihahmo Parker on varas, joka ei vie rahaa niiltä, joilla ei ole menetyksiin varaa, eikä satuta niitä, jotka eivät sitä ansaitse.

Muu rosvokopla on moraalilinjoista eri mieltä. Seuraa epäonnistunut tappoyritys ja vihastunut Parker.

Neljän vuoden tauon elokuvista pitänyt Lopez palasi takaisin ruudulle vuoden 2010 Varasuunnitelma-elokuvassa. Sen jälkeen Lopezia on kuultu Ice Age 4: Mannerten mullistus -animaatiossa (2012) ja nähty Mitä odottaa kun odotat -komediassa (2012).

Stathamin edelliset elokuvat, The Expendables 2 ja Safe on vastikään julkaistu Suomessa. Ensimmäinen elokuvateattereissa ja toinen suoraan kotiteattereihin.

Parkerin on ohjannut Taylor Hackford (Paholaisen asianajaja, Ray). Elokuva julkaistaan ensi vuoden alussa, mutta tietoa sen mahdollisesta valkokangaskierroksesta Suomessa ei vielä ole.

Katso Parkerin traileri alta.

Kuva Transporter 3:sta (2008).

Lähde: Total Film

Lisää luettavaa