Emilia Clarke joutui taistelemaan hahmonsa puolesta Game of Thronesissa – ”Miksi kehotatte tekemään näin?”

Oma näkemys täytyi saada läpi.

Emilia Clarke tykästyi Game of Thrones -hahmoonsa Daenerykseen sen verran, ettei hän halunnut neuvoja hahmon suhteen. Hän halusi näytellä Daenerysta pitkälti niin kuin itse katsoi parhaaksi.

Moni fani ei pitänyt siitä, mikä Daeneryksesta tuli sarjan loppuvaiheissa. Clarken täytyikin muistuttaa tekijöitä siitä, että Daenerys on edelleen ihminen, vaikka hahmo oli vajoamassa pimeälle puolelle. Hän kertoi tästä nyt haastattelussa.

– Useita kertoja kävi tyyliin: ”Miksi kehotatte tekemään noin?” Vaikkakin olen melko johdonmukaisesti ”kuinka voin auttaa?” -tyylinen henkilö, oli muutamia hetkiä jolloin tuumin: ”Älkää kertoko minulle mitä tehdä tyttöni kanssa. Minä tiedän mitä tehdä!”

Clarken mukaan Daeneryksesta oli tulossa ilmeetön. Hän kuitenkin halusi tuoda hahmoon edelleen inhimillisyyttä, koska Clarken mielestä kukaan ei ole jatkuvasti sellainen. Hän toikin kuvauksissa oman näkemyksensä hahmoon ja toivoi, ettei hetkiä poisteta leikkausvaiheessa.

– Ymmärrän että hänen täytyy olla teräksinen, anteeksiantamaton vahva voima. Mutta juuri tässä hetkessä hän on myös ihminen, Clarke selitti.

Kerroimme aiemmin Clarken seksikohtauksesta, jota Nikolaj Coster-Waldau piti alentavana.

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut