Game of Thronesin Nikolaj Coster-Waldau Emilia Clarken seksikohtauksesta – ”Alentavaa”

Ei miellyttänyt myöskään kirjailija George R.R. Martinia.

Game of Thronesin ensimmäisellä kaudella nähtiin kiistelty kohtaus, jossa Emilia Clarken esittämä Daenerys joutuu raiskatuksi. Se tapahtui Daeneryksen ja Khal Drogon hääyönä Drogon toimesta.

Tulen ja jään laulu -kirjojen kirjoittaja George R.R. Martin osoitti vastikään tyytymättömyytensä kohtaukseen, sillä kirjassa ei hääyönä tapahtunut raiskausta. Jostain syystä sarjan tekijät kuitenkin muuttivat kohtauksen raiskaukseksi, mistä Martin ei pitänyt – huolimatta sarjan rankasta kuvastosta.

Jaime Lannisteria näytellyt Nikolaj Coster-Waldau on samoilla linjoilla Martinin kanssa. Hänkään ei pitänyt kohtauksen muuttamisesta.

– Emilialle sen näytteleminen ensimmäisellä kaudella oli tosi rankkaa ja alentavaa, koska hänen hahmonsa joutuu käymään läpi kauheuksia, Coster-Waldau mietti.

– Cerseitäkään ei pidetä sukupuolen vuoksi tasavertaisena veljeensä verrattuna, mutta sitten hän nousee ykköseksi. Voisi väittää, että näistä kahdesta naisesta tuli mitä tuli, koska heidät kasvatettiin kamalalla tavalla, Coster-Waldau lisäsi.

Moni fani voisi puolestaan sanoa itse sarjasta, että se kasvoi hyvällä tavalla, mutta aiheutti pettymyksen lopussa. Lisää on tästä huolimatta luvassa Game of Thrones -maailmaan sijoittuvan House of Dragon -sarjan muodossa. Se saa ensi-iltansa näillä näkymin vuonna 2022.

Kerroimme aiemmin toisesta George R.R. Martinin inhoamasta kohtauksesta.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut