Game of Thronesin Nikolaj Coster-Waldau Emilia Clarken seksikohtauksesta – ”Alentavaa”

Ei miellyttänyt myöskään kirjailija George R.R. Martinia.

14.10.2020 11:16

Game of Thronesin ensimmäisellä kaudella nähtiin kiistelty kohtaus, jossa Emilia Clarken esittämä Daenerys joutuu raiskatuksi. Se tapahtui Daeneryksen ja Khal Drogon hääyönä Drogon toimesta.

Tulen ja jään laulu -kirjojen kirjoittaja George R.R. Martin osoitti vastikään tyytymättömyytensä kohtaukseen, sillä kirjassa ei hääyönä tapahtunut raiskausta. Jostain syystä sarjan tekijät kuitenkin muuttivat kohtauksen raiskaukseksi, mistä Martin ei pitänyt – huolimatta sarjan rankasta kuvastosta.

Jaime Lannisteria näytellyt Nikolaj Coster-Waldau on samoilla linjoilla Martinin kanssa. Hänkään ei pitänyt kohtauksen muuttamisesta.

– Emilialle sen näytteleminen ensimmäisellä kaudella oli tosi rankkaa ja alentavaa, koska hänen hahmonsa joutuu käymään läpi kauheuksia, Coster-Waldau mietti.

– Cerseitäkään ei pidetä sukupuolen vuoksi tasavertaisena veljeensä verrattuna, mutta sitten hän nousee ykköseksi. Voisi väittää, että näistä kahdesta naisesta tuli mitä tuli, koska heidät kasvatettiin kamalalla tavalla, Coster-Waldau lisäsi.

Moni fani voisi puolestaan sanoa itse sarjasta, että se kasvoi hyvällä tavalla, mutta aiheutti pettymyksen lopussa. Lisää on tästä huolimatta luvassa Game of Thrones -maailmaan sijoittuvan House of Dragon -sarjan muodossa. Se saa ensi-iltansa näillä näkymin vuonna 2022.

Kerroimme aiemmin toisesta George R.R. Martinin inhoamasta kohtauksesta.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa