Millie Bobby Brownin Game of Thrones -kokemus sieppasi – lopetti melkein näyttelemisen

Lopulta sinnikkyys palkittiin.

Menestyväksi näyttelijäksi pääseminen ei ole helppoa, sillä se vaatii paljon yrittämistä ja sinnikkyyttä. Stranger Things ja Enola Holmes -tähti Millie Bobby Brown sanoikin, että alalla joutuu kuulemaan paljon enemmän torjuvia päätöksiä kuin hyväksymisiä rooleihin.

Ennen kuin Brown pääsi Stranger Things -sarjaan, hän koe-esiintyi toiseen hittisarjaan – Game of Thronesiin.

– Olin varmaankin hyvin masentunut hylkäyksestä. Kerron siitä kaikille, Brown sanoi Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa.

– Tämä ala on täynnä hylkäämistä, 24/7. Paljon enemmän saa kuulla ”ei” ennen kuin kuulee ”kyllä”. Koe-esiinnyin mainoksiin, oikeastaan mihin tahansa. Sitten koe-esiinnyin Game of Thronesiin ja minulle sanottiin ”ei”. Silloin mietin, että tämä on todella vaikeaa. Varmaankin koska todella halusin sen roolin, Brown sanoi.

Brown päätti yrittää vielä kerran koe-esiintymistä Netflix-sarjaan nimeltään Montauk, joka sai myöhemmin nimen Stranger Things. Kaksi kuukautta myöhemmin tekijät ottivat yhteyttä Browniin ja halusivat keskustella Skypen kautta.

– Skypetin heidän kanssa ja loppu on tietysti historiaa, Brown tuumi.

Myös Finn Wolfhard oli lähellä lopettaa näyttelemisen ennen Stranger Thingsiä. Oli lähellä, ettei hän olisi lähettänyt koe-esiintymistä Mike Wheelerin roolista.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut