Netflix-leffan tähti Millie Bobby Brown haluaa näytellä 27-vuotiaana traagisesti menehtynyttä laulajatähteä – ”Minuun vaikutti todella paljon hänen tarinansa”

Nuoresta iästä huolimatta jo selkeitä suunnitelmia.

Stranger Things -sarjasta tähteyteen noussut nuori 16-vuotias näyttelijätär Millie Bobby Brown nähtiin juuri Netflixiin saapuneessa elokuvassa Enola Holmes. Hän näyttelee kyseisessä jännittävässä mysteerileffassa muun muassa Henry Cavillin ja Helena Bonham Carterin kanssa.

Brownilla on jo uusia tavoitteita, sillä hän haluaisi tulkita edesmennyttä poptähteä. Kun häneltä kysyttiin haastattelussa, ketä sankaritarta hän haluaisi näytellä, Brown mainitsi Amy Winehousen.

– En sanoisi että hän on historiallinen (henkilö), mutta haluaisin näytellä häntä. Amy Winehouse on mielestäni R&B ja blues -kulttuurin ja oikeastaan koko musiikkikulttuurin ikoni, Brown sanoi.

– Minusta hän todella… Minä vain rakastan hänen musiikkiaan ja todella vaikutuin koko hänen tarinastaan. Joten sanon aina, että haluaisin näytellä häntä, Brown jatkoi.

Winehouse nousi poptähdeksi hänen tunnistettavan lauluäänensä ja suosittujen kappaleidensa ansiosta. Hän oli usein listojen kärkipäässä – tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Valerie, Back to Black ja Rehab. Viimeisenä mainitusta hän voitti Grammy-palkinnon.

Winehouse kuoli alkoholimyrkytykseen 27 vuoden iässä heinäkuussa 2011.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut