Emilia Clarke viettänee pitkän ajan Marvel-universumissa – vertasi Marvelia Appleen!

Tykkää roolihahmostaan.

Muutama kuukausi sitten selvisi, että Game of Thrones ja Solo: A Star Wars Story -elokuvasta tuttu Emilia Clarke liittyy Marvelin näyttelijäkaartiin. Hänet kiinnitettiin tulevaan sarjaan Secret Invasion.

Skrullien salaisesta invaasiosta Maapallolle kertovassa sarjassa nähdään muitakin hohdokkaita tähtiä, kuten Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn ja Oscar-voittaja Olivia Colman.

Clarke kommentoi nyt pestiään, ja hän vaikuttaa olevan siitä innoissaan.

– Sanonpahan vain, että olen niin onnekas. Kaikki, jotka tunnen ja kaikki Marvel-universumissa mukana olevat, joille olen puhunut – ja näyttelijät puhuvat! Kaikilla on vain ylistystä kerrottavanaan. Siihen on syy, miksi näyttelijät pysyvät mukana. Heitä (Marvelia) rakastetaan niin paljon, koska heillä (näyttelijöillä) on niin hauskaa. Minulle se sopii, Clarke hehkutti.

Clarke mietti vielä, että hän tuntee olevansa mukana kuin elokuvamaailman Applessa ja siistien tyyppien joukossa.

Chris Evanskin on aiemmin kehunut Marvelia ja kertonut oman näkemyksensä siitä, miksi Marvel on niin menestynyt ja miksi hän nauttii yhteistyöstä heidän kanssaan.

– Se tuntuu kovasti ryhmätyöltä, Evans sanoi.

– Se on todellinen kilpailevien ideoiden taivas – ja paras idea voittaa. Näin he saavuttavat niin monia hyviä elokuvia, Evans jatkoi.

Evansin mukaan Marvelin näyttelijät tuntevat olonsa mukavaksi myös siksi, että he ymmärtävät nopeasti olevansa hyvissä käsissä.

Clarke sai ensimakua myös Marvelin salaisuuden verhosta. Roolin saamisen jälkeen hän joutui juttelemaan ensimmäisenä Marvelin turvallisuustiimille. Hän mainitsi huumorin sävyttämänä, että pelkää suututtavansa heidät, jos hän paljastaa vahingossa jotain.

Ketä Clarke näyttelee, sitä ei vielä tiedetä, mutta tähti sanoi olevansa kaikin puolin täysillä mukana roolihahmonsa suhteen.

Sarja tullaan näkemään suoratoistopalvelu Disney Plussassa.

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut