Emily in Parisin viidennelle kaudelle myytiin cameorooli huutokaupassa, vaikka Netflix ei ilmeisesti ole vielä antanut vihreää valoa kaudelle

Toivottavasti sarja nähdään.

27.5.2024 11:01

Variety uutisoi, että Cannesin elokuvajuhlien aikaan pidetyssä gaalassa, jossa kerättiin rahaa hiv- ja aids-tutkimukseen, huutokaupattiin cameorooli Emily in Paris -sarjan viidennelle kaudelle.

Kyseessä oli sarjan luojan, Darren Starin lahjoitus. Netflix ei läheisten lähteiden mukaan ole kuitenkaan vielä antanut vihreää valoa Emily in Parisin viidennelle kaudelle. Huutokaupassa mainittiin, että viidennen kauden kuvaukset alkavat vuoden 2025 puolessa välissä.

Kävelyrooli huudettiin 250 000 dollarilla. Huutoon sisältyi myös osallistuminen neljännen kauden ensi-iltaan Los Angelesiin.

Myöhemmin kohteen kuvausta muutettiin gaalan verkkosivuilla. Siinä luvattiin mahdollisuutta viettää päivä kuvauksissa Pariisissa ja mahdollinen viidennen kauden rooli. Alkuperäisessä huutokaupan esitteessä ei kuitenkaan lukenut sanaa mahdollinen, vaan siinä viitattiin siihen, että viides kausi olisi jo suunnitelmissa.

Lisää luettavaa