Emily Ratajkowskille paljon mediahuomiota: ei halunnut olettaa lapsensa sukupuolta – Julkaisi imetyskuvan ja oletti kuitenkin

AOP

Ei mennyt kuten Strömsössä.

Elokuvista Gone Girl ja I Feel Pretty muistettava näyttelijä, malli Emily Ratajkowski kertoi haluavansa pitää syntyneen lapsensa sukupuolen salassa. Näyttelijä kertoi raskausaikanaan esimerkiksi Voguen kansikuvajutussa, että ei halua paljastaa lapsensa sukupuolta, koska hän ei halua olettaa sitä ennen kuin lapselle on muodostunut oma sukupuoli-identiteetti.

Hän kertoi Voguessa: ”Kun aviomieheni ja minä kerromme ystävillemme, että olen raskaana, heidän ensimmäinen kysymyksensä onnittelujen jälkeen on melkein aina se, että tiedämmekö jo minkä haluamme. Vastaamme, että emme tiedä lapsemme sukupuolta ennen kuin hän on 18, ja hän kertoo sen sitten itse”.

Ratajkowskin päätös ei tosin kauaa pitänyt. Eilen julkaisemassa kuvassaan Instagramissa hän imettää Sylvester Apolloksi nimettyä lasta. Nimi ei tänä päivänä alleviivaa sukupuolta enää välttämättä, mutta kuvatekstiin sen sijaan on kirjoitettu: ”Kaunis poika”. Katso kuva upotettuna alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Emily Ratajkowski (@emrata) jakama julkaisu

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut