Eräästä maailman huonoimmasta elokuvasta on tulossa remake – Bob Odenkirk nähdään pääosassa

Tämähän se pitää katsoa.

9.3.2023 16:41

Kulttikamaa, kalkkunaihanuus, roskaa vai mestariteos? Siitä voidaan kiistellä. Ainakin Tommy Wiseaun legendaarisen huono The Room –”elokuva” aiheuttaa keskustelua.

The Room on vuonna 2003 julkaistu Wiseaun tekemä ja tähdittämä pienen budjetin roskaelokuva, joka on noussut kulttimaineeseen.

Nyt siitä on tulossa remake, jossa Better Call Saul -tähti Bob Odenkirk näyttelee Johnnya, jota Wiseau elokuvassaan näytteli.

– Tämä on todellisuutta. Tämä on totta. Ja antakaapa kun kerron, että yritin parhaani jokaisen dialoginpätkän kanssa niin rehellisesti kuin pystyn… ja minulla oli hullun hauskaa, Odenkirk kirjoittaa Twitterissä.

Eikä nyt ole vielä edes aprillipäivä.

Elokuvan on tuottanut Acting for a Cause -niminen hyväntekeväisyysjärjestö, joka lahjoittaa rahaa erilaisiin kohteisin. Näyttelijät tekevät digitaalisia esiintymisiä rahaa vastaan. Esimerkiksi Zazie Beetz, julia Fox, Alex Wolff ja Justice Smith ovat osallistuneet järjestön projekteihin.

The Room -remakella kertään varoja amfAR-säätiölle, joka tukee AIDS-tutkimusta.

On mielenkiintoista, ettei Wiseau itse tiennyt projektista etukäteen. Saapa nähdä, onko tästä seuraamassa jonkinlaisia oikeusjuttuja.

Alla kuvia projektista.

Lähde: Variety

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa