Eric Idle ja John Cleese sanasodassa – Monty Python -tähdet piikittelevät toisiaan avoimesti Twitterissä

Monty Pythonien välit hiertävät.

28.5.2023 22:01

Monty Python -legendat eivät tule toimeen keskenään. Kaikki alkoi siitä, kun John Cleesen sanoja tulkittiin väärin yleisötilaisuudessa. Episodikin uutisoi, että tulevan Life of Brian -näytelmän tekijät ovat päättäneet poistaa legendaarisen Always Look on the Bright Side of Life -laulun ja ristillä riippumiskohtauksen pois.

Ilmeisesti niin ei tule tapahtumaan. Eric Idle sanoi, ettei ole tietoinen tulevasta näytelmästä tai mistään siihen liittyvästä. Hän kirjoitti Twitterissä, että tietenkin Cleese halusi poistaa laulun, koska ei keksinyt sitä itse.

Myöhemmin Cleese selvensi sanojaan, mutta vittuili avoimesti Idlelle. ”On ollut puhetta siitä, että Bright Side leikattaisi näytelmästä pois. Se ei ole totta, hyvällä syyllä. Emme halua saada Ericiä tolaltaan, koska se on hänen ainoa panoksensa Brianin elämän käsikirjoitukseen.”

Joku Twitter-seuraaja oli ottanut kuvan Cleesen kommentista ja lähetti sen Idlelle, saatteella, että laulua ei ole leikattu näytelmästä pois. ”En ole varma kiinnostaako v*ttuakaan”, Idle kommentoi takaisin.

Lisää luettavaa