Eric Idle julkaisi paljon puhuvan päivityksen hänen ja John Cleesen väleistä: ”Emme ole tavanneet sitten…”

Tainnut Python jäädä hampaan väliin.

22.5.2023 21:01

Komedialegenda Eric Idle on olennainen osa Monty Python -ryhmää. Monille ehkä tulee yllätyksenä, että ryhmän jäsenet eivät ole toistensa ylimpiä ystäviä.

Idle julkaisi aiemmin katkeran kuuloisen päivityksen, jossa kertoi ettei ole tekemisissä Life of Brian -näytelmämusikaalin tekemisessä, toisin kuin John Cleese. Katkeruus syntyi siitä, että Idlen ikoninen laulu Always Look on the Bright Side of Life on ilmeisesti leikattu näytelmästä pois, koska ristiinnaulitsemiskohtausta ei ilmeisesti ole. Idle antoi ymmärtää, että se voi olla Cleesen päätös.

Joku seuraaja kysyi Idlelta, onko hänen ja Cleesen väleissä jotain vialla, johon Idle vastasi: ”En ole nähnyt Johnia sitten viimeisen keikan New Orleansissa 2016.” Miehet eivät ole siis nähneet seitsemään vuoteen toisiaan.

Toinen seuraaja kommentoi näkemyksensä, että Pythonin jäsenet eivät koskaan ole olleet keskenään kovin läheisiä, vaan pikemmin kirjoittavat omillaan ja esittelevät ideat toisilleen. Hän uskoo, että jäsenet ovat aina eläneet omaa elämäänsä.

”Ehdottomasti. Varsinkin sen jälkeen”, Idle kommentoi.

 

Lisää luettavaa