Erikoinen paljastus – Sylvester Stallonella on keino päästä eroon tyttäriensä miesystävistä

Sistine kehui isäänsä.

19.5.2023 10:30

Hollywood-näyttelijä Sylvester Stallone oli tyttäriensä kanssa Entertainment Tonight -keskusteluohjelman haastattelussa, jossa kävi ilmi, että hän auttaa tyttäriään erikoisella tavalla.

Stallone on tunnetusti taitava käsikirjoittaja, jonka meriitteihin kuuluu esimerkiksi elokuva Rocky (1976). Kynäilytaidot tulevat selvästi tarpeeseen muuallakin kuin elokuvia rustaillessa, sillä hän auttaa mielensä syövereistä pulppuavilla teksteillään tyttäriään – eroamaan poikaystävistään.

Asia alkoi selvitä Entertainment Tonightin haastattelussa, kun tytär Jennifer mainitsi asiasta. ”Hän kirjoittaa eroamisviestimme”, tytär sanoi.

– Syyllinen. Olen hyvä kirjoittaja, Stallone vastasi.

Tytär Sistine puolestaan sanoi isänsä myös kirjoittavan jokaisen eroviestin loppuun ”keep punching”, eli käännettynä esimerkiksi ”jatka taistelua”. Ilmaisua käytetään usein urheilussa, ja se tarkoittaa jatkamista lannistumatta – vastoinkäymisistä tai hävitystä ottelusta huolimatta.

– Poistan sen kohdan, mutta kaikki muu on niin loistavaa, Sistine lisäsi.

Tosi-tv-ohjelma The Family Stallone.

Tytär Sophie paljasti myös, miten sulhoehdokkaat suhtautuvat heidän isäänsä Sylvesteriin.

– He joko yrittävät taistella hänen kanssaan tai olla hän, koska he ovat rakastuneita häneen, Sistine sanoi.

– Kukaan ei ole tarpeeksi hyvä, Stallone vastasi tähän.

Toimintatähti aikoo astua yllättäen tosi-tv:n puolelle tulevassa sarjassa The Family Stallone. Siinä seurataan näyttelijän elämää hänen kodissaan Los Angelesissa vaimonsa ja tyttäriensä kanssa. Paramount Plussan sarjaa ei ole ainakaan vielä suoratoistettavissa Suomessa.

Stallonella on meneillään muitakin kuvioita. Hän aikoo tehdä jatkoa Renny Harlinin ohjaamalle toimintaelokuvalle Cliffhanger. Harlin ei ole tällä kertaa mukana, vaan ohjaajana toimii Ric Roman Waugh.

– Kasvoin 80- ja 90-luvun suurimpien toimintaelokuvien parissa ja työskentelin itse monissa niistä. Cliffhanger oli ylivoimaisesti yksi suosikkispektaakkeleistani, Waugh sanoi aiemmin.

– Seuraavan elokuvan ruorissa oleminen ja Italian Alpeilla kiipeily legenda Sylvester Stallonen kanssa on unelmien täyttymys, Waugh jatkoi.

Viimeisin elokuvarooli Stallonelta oli elokuvassa Guardians Of The Galaxy Vol. 3. Alla elokuvan ja myös The Family Stallonen traileri.

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia