Ethan Hawke piti Robin Williamsia ärsyttävänä Kuolleiden runoilijoiden seuran kuvauksissa: ”Luulin, että hän vihasi minua”

Ymmärtää nyt paremmin.

31.8.2021 16:30

Muutama vuosi sitten Episodi uutisoi Ethan Hawken haastattelusta, jossa hän sanoi luulleensa Robin Williamsin vihaavan häntä. Hawke näytteli Williamsin kanssa nuorena Kuolleiden runoilijoiden seura -elokuvassa.

Movie Webin uutinen kertoo lisää siitä, mitä kuvauksissa tapahtui. Hän kertoo olleensa jopa ärsyyntynyt Williamsista kuvauksissa, koska hän yritti tehdä vakavaa roolia ja keskittyä, samalla kun Williams tietenkin yritti huvittaa kuvausryhmää tauoilla.

”Luulin, että Robin vihasi minua. Hänellä oli tapana kertoa kasapäin vitsejä setissä. 18-vuotiaana minusta se oli todella ärsyttävää. Hän ei lopettanut, enkä nauranut millekään mitä hän teki”, Hawke muisteli. Hän sai myöhemmin puhelun kuitenkin Williamsin agentilta, joka nappasi Hawken omille listoilleen.

”Hän soitti ja sanoi ”Robin Williams sanoi, että sinulla menee todella hyvin”. Elokuvassa oli kohtaus, jossa hän pisti minut spontaanisti luokan eteen keksimään runon. Hän vitsaili lopuksi, että jännitti minua. Luulin sen olevan vitsi. Kun tulen vanhemmaksi, tajuan, että nuorten ihmisten vakavuudessa on jotain jännittävää. Heidän intensiteetissään. Se on pelottavaa, olla ihminen jonka muut luulevat sinun olevan”, Hawke sanoo.

Lisää luettavaa