Ewan McGregor puhuu kauhuelokuviin liittyvästä traumastaan – Kiitos John Carpenterin ”en uskaltanut katsoa Hohtoa vuosiin”

McGregor antoi haastatteluja pian ensi-iltansa saavan Tohtori Unen tiimoilta.

Movie Web uutisoi näyttelijä Ewan McGregorin mietteistä kauhuelokuvista. Hohdon jatko-osaa Tohtori Unta tähdittävä McGregor sanoo, että kauhulegenda John Carpenterin elokuva pelotti häntä liikaa lapsena. Niin paljon, että kauhuelokuvat jäivät jatkossa kokonaan väliin.

”Katsoin Halloweenin kun olin 13 tai 14 vuotta. Olin säkkipilli-yhtyeessä ja soitimme keikan Hollannissa. Soitimme Den Boschin kaduilla. Eräänä yönä järjestäjät näyttivät meille pienessä leffahuoneessa Halloweenin – lapsijoukolle! En tiedä mitä he ajattelivat tekevänsä! V*tun sadistit! Ja kun poistuimme, projektorin käyttäjä oli laittanut märän pyyhkeen oven karmiin, joten poistuessamme kävelimme märkää pyyhettä päin. Se säikäytti kaikki. Silloin tajusin ettei kauhuelokuvat ole minua varten.”

McGregor ei ole nähnyt ilmeisesti moniakaan kauhuelokuvia tapahtuman jälkeen. ”Kesti vuosia ennen kuin katsoin Hohdon, koska kuulin että se on niin pelottava.”

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut