Faninkin on nyt pakko se myöntää: ”Suosikkisarjan ehdottomasti huonoin kausi”

Blu-ray-arviossa The Walking Deadin kahdeksas kausi.

Joskus faninkin on myönnettävä, että kyseessä ei ole yksittäisten jaksojen notkahdus, vaan käsillä on suosikkisarjan ehdottomasti huonoin kausi. The Walking Deadin tuoreen yhdeksännen kauden huono menestys lienee jatkumoa kahdeksannen katastrofaalisesta strategiasta. Tylsän jatkumon ajoissa päättämisen ja uuden uhan kasvattamisen sijaan kyllästyneille suorastaan tyrkytetään tilaisuus lopettaa katsominen.

Negan-juoni on jatkunut jo vuosia, häntä vastustava Rick Grimes on muuttunut unissakävelijäksi ja tilalle on tullut aivan liian paljon paikkoja ja hahmoja, joita seurataan väkisin, vaikka suurimman osan olisi suoraan voinut leikata pois.

Lisäksi hahmot ovat persoonallisuuksiltaan ja moraaliltaan sellaisessa tyhjiössä, että iästä ja sukupuolesta riippumatta heidät voisi monissa kohtauksissa korvata kenellä tahansa muulla tarinan muuttumatta.

Tarinan puutetta piilotellaan rikkomalla aikajanaa, huijaamalla fantasialla, eikä pari ärhäkkää toimintakohtausta korvaa suosikkien vesittymistä.

Muutamassa jaksossa on kommenttiraita, lisäksi lisämateriaalina joitakin lyhyehköjä koosteita kauden hahmoista ja teemoista.

Sarja ★★
Ekstrat ★★★

Aiheeseen liittyvät jutut