Florence Pugh kertoi keskeytysten riivaaman Thunderbolts-elokuvan kuvauksista

Tässä on kovasti potentiaalia.

8.2.2024 22:45

Marvelin Thunderbolts-elokuva on joutunut useiden vastoinkäymisten kohteeksi. Tuotannossa on ollut ongelmia, ja sitten tulivat vielä Hollywoodin lakot, jotka viivästyttivät kuvauksia lisää.

Kuvaukset käynnistyvät pian, kunhan leffan pääosassa nähtävä Florence Pugh saa Dyyni: Osa kaksi -elokuvan pressikiertueen pois alta.

– Kyllä se tuntuu siltä, että koko leffa saatetaan vielä perua, niin monta kertaa kuvaukset on jouduttu jo keskeyttämään. Pian olen kuitenkin valmis, Pugh kertoo.

– Kunhan tämä haastattelu on ohi, lähden kohti Atlantaa ja teen joitain valmisteluita sekä hieman lisää pressijuttuja. Sen jälkeen lähden kuvaamaan. Luulimme Black Widow’n kuvausten aikaan kuvaavamme jatkoa huomattavasti nopeammin.

– Elokuva on ollut koko ajan jossain tuolla taustalla vaanimassa. Olemme odotelleet pääsevämme kuvaamaan tätä joskus tulevaisuudessa, ja nyt se on vihdoin tapahtumassa. Se tuntuu todella surrealistiselta. Yelena on tekemässä paluun.

Elokuvassa nähdään myös Contessa Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), Red Guardian (David Harbour), Ghost (Hannah Jon-Kamen), US Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kerleynko) sekä The Winter Soldier (Sebastian Stan).

Elokuvan ohjaa Jake Schreier (Paper Towns).

Lähde: Comingsoon

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia