Frodo tekee paluun kauhuleffoihin

Elijah Wood on monikasvoinen näyttelijä, sillä lähinnä Frodona tunnettu mies hyppäsi vuonna 2012 kauhun saralle Maniac-elokuvan uudelleenfilmatisoinnilla. Maniac on luultavasti paras kaikista lähivuosien kauhuleffojen uusioversioista ja se kannattaakin katsoa jo pelkästään Woodin kylmäävän roolisuorituksen takia.

Wood on ilmeisesti myös aikamoinen kauhufani, sillä hänen oma tuotantoyhtiönsä SpectreVision on keskittynyt pelkästään genreleffoihin. Nyt SpectreVision on napannut tuotantoonsa brittiläisen Jim Hoskingsin The Greasy Stranglerin, joka kertoo isästä ja pojasta, jotka järjestävät ”diskokiertoajeluita” Los Angelesissa. Eräs kaunis nainen liittyy mukaan, mutta häntä jahtaava ”öljyinen ja limainen epäinhimillinen sekopää” alkaa tappamaan muita diskomatkailijoita. Niin kliseisen kauheaa.

Wood kertoo käsikirjoituksen olevan ”kaikkein kuvottavin, inhottavin ja niin laajamittaisen groteski ja hauska, että emme luultavasti saa sen kuvastoa päästämme, joten tämän takia leffa pitää tehdä”. Leffan kuvaukset alkavat keväällä.

Lähde: Empire Online

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät jutut