Game of Thrones -näyttelijätär palaa takaisin viimeisen kauden tapahtumiin: ”Se tuntuu melko kiittämättömältä”

Viimeinen kausi jakoi mielipiteet.

Tänään tulee tasan vuosi täyteen Game of Thronesin finaalijaksosta. Melisandrea sarjassa näytelleellä Carice van Houtenilla on edelleen jotain hampaankolossa.

Van Houtenia haastateltiin Insideriin. Hän paljasti rakastaneensa sarjan finaalia. Etenkin sitä, kuinka Bran Stark oli yllätysvalinta seitsemän (nyt kuuden) valtakunnan johtajaksi.

– Rakastin sitä, kuinka kömpelösti uusi kuningas valittiin. Juuri samasta syystä rakastin ensimmäistä kautta ja sitä, kuinka Robert Baratheon ei halunnut olla kuningas. Saimme jo silloin tärkeän opetuksen: miksi jahtaat valtaa, mikäli se ei tee sinua onnelliseksi.

Näyttelijätär paljasti samalla, kuinka viimeisen kauden saama palaute tuntuu edelleenkin melko kiittämättömältä.

– Ihmiset pettyivät kauteen sen takia, koska kaikki ennen sitä oli heidän mielestä niin hyvin. Kaikilla oli niin kivaa, ja sitten yllättäen se päättyykin vastoin heidän kuvitelmiaan. Odotimme tietenkin kritiikkiä, mutta se kertoo vain siitä, kuinka hyvä sarja oli.

Van Houtenilla oli myös mielipiteensä siitä, kuinka osa faneista pyrki aiheuttamaan sarjan tekijöille David Benioffille ja Dan Weissille potkut, jotta sarjaan tehtäisiin uusi finaalikausi.

– Se menee täysin yli koko fanikulttuurin. Se on todella pelottavaa extremismiä, ääriajattelua. Eivät he ansaitse tuollaista kohtelua, he ovat helvetin mahtavia tyyppejä.

Lähde: Entertainment Weekly

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut