Game of Thrones -tähti nosti syytteen Marilyn Mansonia vastaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä – Paljastaa mitä varjoissa tapahtui

Game of Thrones

Se on virallista.

Näyttelijä Esmé Bianco muistetaan parhaiten Rosin roolista Game of Thrones -sarjassa. Nyt hän on Indie Wiren mukaan haastanut muusikko Marilyn Mansonin ja tämän entisen managerin Tony Ciullan oikeuteen.

Mansonia ja Ciullaa hän syyttää muun muassa ihmiskaupasta – Bianco lennätettiin Lontoosta Los Angelesiin sillä verukkeella, että hän näyttelisi musiikkivideossa. Videota ei koskaan tehty. Vuonna 2011 Manson käytti häntä seksuaalisesti hyväksi.

Syytteessä sanotaan: ”Herra Warner [Mansonin oikea nimi] käytti useaan otteeseen huumeita, voimaa ja uhkauksia, saadakseen seksiä neiti Biancolta. Herra Warner raiskasi neiti Biancon toukokuussa 2011.” Syytteen mukaan Manson ”toteutti seksuaalisia tekoja” näyttelijälle tämän ollessa tajuton.

Manson myös syytösten mukaan piiskasi, puri, viilteli ja löi Biancon pakaroita, rintoja ja genitaaleja ilman lupaa. Manson myös teetti Biancolla paljon palkatonta työtä asunnon siivoamisesta ruoan valmistamiseen ja tarjoiluun.

”Liian pitkään hyväksikäyttäjäni on jäänyt huomiotta, tai hän on käyttänyt rahaa, kuuluisuuttaan ja alaa, joka käänsi katseensa pois. Siitä huolimatta, että useat rohkeat naiset ovat puhuneet Marilyn Mansonista, useat selviytyjät ovat pysyneet hiljaa, eikä kaikkien heidän ääniään koskaan saada kuuluviin. Toivon, että oman ääneni korottaminen auttaa pysäyttämään Brian Warnerin rikkomasta enempää elämiä, ja voimaannuttaa muita uhreja hankkimaan pienen osansa oikeudesta”, Bianco sanoi lausunnossaan.

Aiheeseen liittyvät jutut