Näyttelijätär syyttää shokkirokkari Marilyn Mansonia vuosikausia kestäneestä henkisestä ja fyysisestä hyväksikäytöstä

Shokkipaljastuksia.

1.2.2021 16:33

Näyttelijätär-laulaja Evan Rachel Wood alkoi seurustelemaan 19-vuotiaana kohurokkari Marilyn Mansonin kanssa. Suhde alkoi vuonna 2007, pariskunta meni kihloihin vuonna 2010 mutta erosi jo seuraavana vuonna.

Wood on vuosien varrella vihjaillut joutuneensa perheväkivallan uhriksi. Nyt hän on paljastanut tekijäksi Mansonin.

Wood kertoi seuraavaa lausunnossaan:

– Hyväksikäyttäjäni nimi on Brian Warner, jonka maailma tuntee nimellä Marilyn Manson. Hän alkoi groomaamaan minua, kun olin teini-ikäinen, ja hän käytti minua hirveällä tavalla hyväksi vuosikausien ajan. Minut aivopestiin ja manipuloitiin alistumaan. Olen saanut tarpeekseni elämästä koston-, kunnianloukkausten- ja kiristämisen pelossa. En halua, että hän pilaa enää muiden elämiä, joten aion nyt paljastaa, kuinka vaarallinen tämä mies on, ja kuinka eri alat ovat antaneet hänen toimia vapaasti. Seison hänen uhriensa tukena, joiden ei pitäisi olla enää hiljaa, Wood kertoi Instagramissa ja Varietyn lausunnossa.

Wood paljasti vuonan 2016 olevansa raiskausten ja perheväkivallan uhri. Näyttelijätär teki paljastuksen Rolling Stonen artikkelissa. Wood kertoi muun muassa sellaista, että hänen hyväksikäyttäjänsä oli piilottanut huume- ja alkoholiaddiktionsa, ja että mies oli äärimmäisen mustasukkainen, joka taas johti usein koko kodin tuhoamiseen ja uhkailuun.

– Uskalsin lähteä kodista muutaman kerran, mutta hän soitti aina heti perääni ja ilmoitti tappavansa itsensä. Kerran palasin takaisin tällaisen uhkauksen jälkeen ja hän ahdisti minut nurkkaan, sitoi käteni ja jalkani kiinni. Hän hakkasi minua ja antoi violet wand -nimisellä kidutusvälineellä sähköshokkeja intiimialueilleni. Tämä oli hänen tapansa osoittaa, että olin lojaali hänelle. Kipu oli kammottavaa, Wood kertoi haastattelussa.

Manson on paljastanut vuoden 2009 haastattelussa fantasioivansa joka päivä murskaavansa Woodin kallon lekalla.

https://www.instagram.com/p/CKvmsUmF1ho/?utm_source=ig_embed

Lähde: Variety

Lisää luettavaa