Game of Thrones -tähti Esmé Bianco: “Marilyn Manson lähes tuhosi minut”

Mansoniin kohdistuvat syytökset syvenevät.

13.2.2021 12:33

Game of Thronesista tuttu Esmé Bianco oli suuri Marilyn Manson -fani teini-ikäisenä. 23-vuotiaana Bianco tapasikin idolinsa. Tämä johti lopulta traumaperäiseen stressihäiriöön sekä fyysisiin arpiin.

Bianco paljastaa The Cut -lehden artikkelissa joutuneensa kestämään psykologista kidutusta ja väkivaltaa vuosikaudet. Seurustelusuhde tuhosi Biancon uran näyttelijänä.

– Manson oli jättimäinen roolimalli minulle. Hän auttoi minua selviytymään teinivuosien synkistä ajoista. Pian hän muuttui kuitenkin hirviöksi, joka melkein tuhosi minut ja niin monta muuta naista.

Bianco paljasti joutuneensa hyväksikäytön uhriksi vuonna 2019, kun hän auttoi tiukentamaan Kalifornian perheväkivaltalakeja. Näyttelijätär ei kuitenkaan paljastanut hyväksikäyttäjänsä nimeä.

Manson ja Bianco tapasivat vuonna 2005 Mansonin silloisen kihlatun Dita Von Teesen kautta. Manson halusi pestata Biancon tulevaan kauhuleffaansa Phantasmagoriaan. Tästä alkoi vuosikausia kestänyt piina, joka kulminoitui vuonna 2011, kun Bianco jätti miehensä ja muutti Mansonin luokse.

Lue The Cutin pitkä artikkeli täältä.

Lisää luettavaa