Evan Rachel Wood sai raiskausväitteestään ryöpytyksen niskaansa – Kobe Bryantin leski reagoi kovasanaisesti

Leski törmäsi vuodentakaiseen twiittiin vasta nyt.

Koripallolegenda Kobe Bryant menehtyi traagisesti helikopterionnettomuudessa vuoden 2020 alussa. Samassa turmassa kuoli myös hänen 13-vuotias tyttärensä.

Turmassa kuollut tähti sai perheineen osakseen runsaasti surunvalitteluja, mutta Westworld-sarjasta tunnettu näyttelijä Evan Rachel Wood päätti kritisoida koripalloilijaa muutama päivä turman jälkeen:

– Se mitä tapahtui on traagista. Sydämeni on murtunut Koben perheen puolesta. Hän oli urheilusankari. Hän oli myös raiskaaja. Kaikki nämä totuudet voivat olla olemassa samanaikaisesti, Wood täräytti sosiaalisessa mediassa.

Viime aikoina Wood on ollut otsikoissa Marilyn Mansoniin liittyvien väitteiden vuoksi. Näyttelijä on syyttänyt Mansonia vuosien ajan kestäneestä henkisestä pahoinpitelystä ja fyysisestä hyväksikäytöstä. Nyt Wood nousi otsikoihin vanhasta Bryant-viestistään.

Asian nouseminen pinnalle johtuu siitä, että Bryantin leski Vanessa Bryant törmäsi viestiin vasta nyt. Hän päätti kritisoida Woodia kovasanaisesti sosiaalisessa mediassa.

– Sinun valheellinen, kylmä, kunniaa loukkaava ja herjaava twiittisi 26.1.2020 on vähintäänkin alhainen ja järkyttävä, leski kirjoitti.

– Tällainen käytös on osasyynä siihen, miksi viattomia mustia miehiä joutuu vankilaan rikoksista, joita he eivät tehneet. Syytös ei tee kenestäkään syyllistä, Vanessa Bryant jatkoi.

Leski kirjoitti vielä isoilla kirjaimilla: ”ET TIEDÄ TAPAUKSEN FAKTOJA.” Wood ei ole vielä kommentoinut Vanessa Bryantin viestiä.

Voit lukea Woodin twiitistä lisää täältä: Näyttelijä Evan Rachel Wood Kobe Bryantista: ”Hän oli myös raiskaaja” | Episodi.fi

Lähde: E! Online

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut