Westworld-näyttelijätär Evan Rachel Wood jakoi kuvan itsensä viiltelystä – väkivaltainen suhde aiheutti itsemurhan yrityksen

Nykyään menee jo paremmin.

Evan Rachel Wood on aiemminkin puhunut väkivaltaisesta suhteestaan ja taistelustaan mielenterveyden kanssa. Nyt hän latasi kuvan, jossa näkyy, miten vakavat seuraukset tilanteella aikoinaan oli.

Kuvasta voi havaita, miten Wood on viillellyt itseään ranteeseen. Hän kertoi, että hän sai kumppaninsa lopettamaan väkivallan tai sillä uhkailun hetkeksi viiltelyn ansiosta. Väkivalta oli henkistä, fyysistä sekä seksuaalista.

Viiltely alkoi kahden vuoden kuluttua suhteen alkamisesta. Hän sanoi myös olleensa liian kauhuissaan lähteäkseen suhteesta poiskaan.

Myöhemmin hän tajusi, että hänelle valehdeltiin ja hän valehteli myös itselleen. Hän kuvailikin tilannetta painajaiseksi. Hän yritti myös kaksi kertaa itsemurhaa.

Wood hankkiutui lopulta terapiaan, josta hän sai apua. Tähdellä menee nykyään hyvin myös työrintamalla. Hän on suositun Westworld-sarjan tähtinäyttelijä. Alla näyttelijän jakama kuva.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät jutut