Game of Thronesista ja Marvel-sarjasta tuttu kaunotar koe-esiintyi pitkään Star Warsin päähahmoa varten: ”Se oli v*tun kuusi kuukautta”

Lopulta päätyi esittämään toista hahmoa elokuvassa.

12.1.2020 00:01

Jessica Henwick koe-esiintyi kuusi kuukautta Reyn roolia varten Star Wars: The Force Awakens -elokuvassa.

Game of Thronesista ja Marvelin Iron Fist -sarjasta tuttu Henwick kertoi koe-esiintymisestään The Hollywood Reporterin haastattelussa. Vaikka näyttelijätär ei saanutkaan Reyn roolia, hän lopulta esitti The Force Awakensissa Jess Pava -nimistä Vastarintaliikkeen pilottia.

– Se oli v*tun kuusi kuukautta. Se oli pitkään. Koe-esiinnyin eri hahmoa (kuin Pava) varten, joten tosiaan käytin kuusi kuukautta koe-esiintyessäni sitä hahmoa (Rey) varten. Ja sitten lopulta J.J. (Abrams) sanoi: ”Haluan sinun olevan elokuvassa, mutta haluan kirjoittaa hahmon sinua varten.” Näin Jess Pava luotiin, Henwick kuvaili.

– Joten se oli hyvin, hyvin pitkä kokemus. Se oli hankalaa, koska olen tehnyt tätä niin pitkään tietääkseni, että menet koe-esiintymään, et kiinnitä siihen huomiota, et ajattele sitä ja et kiinny tunteellisesti. Mutta kuuden kuukauden jälkeen et voi muuta kuin epätoivoisesti haluta sitä. Olen niin iso J.J:n fani. Joten olin sekaisin sen kuuden kuukauden lopuksi, näyttelijätär totesi.

Lähde: THR

Lisää luettavaa