Game of Thrones -pariskunnan ongelma: Käsikirjoitusta ei voi aina lukea toisen edessä – voi lentää pihalle!

Yleensä näyttelijät sanovat, että oma ammatti on helpompaa, jos puolisokin on näyttelijä, mutta tämä ei selvästikään ole totta kaikilla pariskunnilla.

14.3.2018 13:49

Skottinäyttelijä Rose Leslie on kihloissa englantilaisnäyttelijä Kit Haringtonin kanssa, ja pariskunta tapasi tunnetusti HBO:n fantasiasarja Game of Thronesin kulisseissa. Leslie liittyi hitiksi nousseen sarjan toiselle kaudelle Haringtonin hahmon viha-rakkaus-kohteeksi, ja loppu on niin sanotusti historiaa. Pariskunta ilmoitti kihlauksestaan vuoden 2017 syksyllä.

Game of Thronesista jo useampi vuosi sitten poistunut Leslie on paraikaa promoamassa The Good Fight -lakidraamansa toista tuotantokautta, ja vierailullaan Late Night with Seth Meyes -talk show’ssa hän kertoi myös odottavansa innolla Game of Thronesin viimeistä tuotantokautta.

Uuden kauden odotus on kuitenkin Leslien mukaan muodostunut ongelmaksi pariskunnan kotona, sillä hän ei kestä Haringtonin lukevan uusia, viimeisten jaksojen käsikirjoituksia edessään:

-Osaan lukea hänen kasvojen ilmeitään. En halunnut tietää, mitä hänen silmänsä kertoivat, joten heitin hänet ulos talosta!

Leslie ei halua tietää sarjan tapahtumista etukäteen, ja hänen mukaansa Haringtonin vartalon reaktiotkin kertoisivat hänelle, jos joku hahmo on kuollut.

Katso koko vierailu alta!

Lisää luettavaa