George Lucas ohjeisti Solo-elokuvan ohjannutta Ron Howardia Star Wars -faneista – ”Hän varoitti minua”

Ohjaaja arvostaa mentoriaan.

4.2.2020 17:02

George Lucas luopui Star Wars -elokuvat omistavasta Lucasfilmistä, mutta senkin jälkeen hän on ollut jonkin verran tekemisissä elokuvien tekijöiden kanssa. Hänellä oli asiaa myös Ron Howardille, kun hän otti ohjat Solo: A Star Wars Storyn ohjaamisessa Chris Lordin ja Phil Millerin potkujen jälkeen.

– George Lucas on oppi-isä ja mahtava ystävä. Hän varoitti minua ja sanoi: ”Hei katsopas, se on faneja varten, mutta silti sinulla täytyy olla rohkeutta heidän kuulemisensa lisäksi kertoa tarina, jonka haluat kertoa”, Howard kertoi Lucasin ohjeistaneen.

– Hän haluaa laajentaa galaksia ja kokeilla asioita. Siitä hän pitää eniten. Hän innostuu kaikista eniten heistä, jotka haluavat rikkoa Star Wars -elokuvan tai tv-sarjan rajoja, Howard jatkoi.

Howardin loppuun saattama Solo: A Star Wars Story floppasi lippuluukulla, eikä siitä tainnut kovinkaan moni ihmeemmin pitää. Elokuvan myötä Disney laittoi jarruja päälle elokuvien julkaisutahdin suhteen. Seuraavaa Star Wars -leffaa saadaankin odotella vuoteen 2022 saakka.

On huhuiltu myös, että George Lucasin rooli saattaisi kasvaa Disneyn alaisten Star Wars -elokuvien tuotannoissa.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa