George Lucasin uusi Star Wars-trilogia olisi mennyt ihan toisella tavalla: Darth Maul oli merkittävässä roolissa, Anakin ei ollutkaan valittu

Tämä olisi voinut olla hieno juonipolku.

Movie Web uutisoi, että Star Warsin luojalla oli hieman erilaisia ajatuksia mielessä, kun hän ideoi niin sanottua sequel-trilogiaa, joka lopulta tuotettiin Disneyn ja JJ Abramsin johdolla.

Tieto on peräisin Paul Duncanin The Star Wars Archives -kirjasta, jonka tekemisessä itse George Lucas, sekä Lucasfilm oli myös mukana.

”Darth Maul koulutti tytön, Darth Talonin, josta tulee uusi Darth Vader. Suurin osa tapahtumista oli hänen kanssaan. He olisivat olleet trilogian pääpahikset. Maulista olisi tullut rikoksen kummisetä koko universumissa, koska kun Imperiumi tuhoutuu, hän nappaa vallan”, kirjassa kerrotaan.

Uusi trilogia olisi keskittynyt siihen, kuinka prinsessa Leia rakentaa tasavaltaa uudelleen. Lopulta Luke Skywalker olilsi muodostanut jedi-järjestön uudelleen ja Leiasta olisi tullut kaiken johtaja. ”Leian piti lopulta olla se valittu”, Duncan kirjoittaa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut