Guillermo Del Toron Cabinet of Curiosities sai trailerin – julkaistaan halloweenina

Hyvältä näyttää!

15.8.2022 19:46

Kekri saapuu pian – tai halloween, niin kuin rapakon takana sanotaan. Netflix julkaisee halloweeniksi Guillermo Del Toron Cabinet of Cursiosities -nimisen kauhuantologiasarjan.

Kahdeksanosaista sarjaa julkaistaan kaksi osaa päivässä. Osat julkaistaan 25.–28. lokakuuta välisenä aikana.

Del Toro valitsi itse jokaisen käsikirjoittajan ja ohjaajan, jotta sarjassa nähtäisiin paras mahdollisin kattaus maagisia, goottilaisia tai yrjöttäviä, sekä pelottavia kauhutarinoita.

Sarjaa tähdittävät muun muassa Eric Andre, Sofia Boutella, Ismael Cruz Cordova, Rupert Grint, Kate Micucci sekä Charlyne Yi.

Sarjan jaksot ovat seuraavilta tekijöiltä:

The Babadookin Jennifer Kent on ohjannut ja käsikirjoittanut osan Guillermo Del Toron tarinan pohjalta.

David Prior (The Empty Man) on ohjannut Michael Shean novelliin perustuvan tarinan pohjalta episodin, jonka David S. Goyer (Yön ritari) on käsikirjoittanut.

Narcosin ohjaaja Guillermo Navarro on ohjannut osan Regina Corradon (Deadwood) käsikirjoittaman osan, joka perustuu Guillermo Del Toron tarinaan.

Keith Thomas (Firestarter) on tehnyt Lee Pattersonin (Curve) tarinan pohjalta osan, joka perustuu H.P. Lovecraftin novelliin.

Panos Cosmatos (Mandy) on ohjannut ja käsikirjoittanut episodin, jonka toinen käsikirjoittaja on Aaron Stewart-Ahn.

Mika Watkins (Origin) on käsikirjoittanut H.P. Lovecraftin novellin pohjalta tarinan, jonka Catherine Hardwicke (Twilight) 0n ohjannut.

David Hewlett on käsikirjoittanut Henry Kuttnerin novellin pohjalta tarinan, jonka Hannibalin ohjaaja Vincenzo Natali on ohjannut.

Haley Z. Boston (Brand New Cherry Flavor) on käsikirjoittanut Emily Carrollin sarjakuvan pohjalta tarinan, jonka Ana Lily Amirpour (A Girl Walks Home Alone at Night) on ohjannut.

Alla traileri.

Lisää luettavaa