Haluatko olla mukana luomassa katastrofielokuvan loppukohtausta? Ideoita etsitään!

Tarjous, josta leffojen tekemisestä haaveileva ei voi kieltäytyä!

23.3.2023 14:33

Haluatko olla mukana luomassa katastrofielokuvan loppukohtausta? Vai kiinnostaisiko mieluummin näytellä sellaisessa?

Kumpikin on nyt täysin mahdollista, sillä Taiteiden yönä Kansalaistorilla saa ensi-iltansa Katastrofielokuvien loppukohtauksia -niminen projekti. Siihen etsitään nyt yleisöltä ideoita.

Taiteilijat Tellervo Kalleinen ja Oliver Kochta-Kalleinen kutsuvat ihmisiä suunnittelemaan loppukohtauksia kuvitteellisiin katastrofielokuviin.

Taiteilijat valitsevat ideoiden joukosta kolme parasta loppukohtausta, ja ne toteutetaan ammattilaisista koostuvan kuvausryhmän avulla. Myös näyttelijöiksi pääsee vapaaehtoisia.

Projektin lopputulos esitetään Oodin edessä jättimäiseltä screeniltä 17.8.2023. Cleaning Women -yhtye soittaa livenä taustalla. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja se käynnistää samalla Helsingin juhlaviikot.

Jos sinulla on ajatus katastrofielokuvan kliimaksista, niin voit lähettää ehdotuksia 31. maaliskuuta saakka. Voit valita vapaasti, minkä tyyppisestä katastrofista haluat kohtauksen luoda, ja mitä siinä tapahtuu.

Maanjäristys, lento-onnettomuus, hirmumyrsky, avaruusolioiden hyökkäys, tappava virus… aiheitahan riittää! Ainoa vaatimus on, että kohtausten tulee tapahtua Helsingin Kansalaistorilla. Vapaaehtoisten näyttelijöiden haku on auki 30.4. saakka.

Lisätietoa ja ilmoittautumisomake löytyy tästä linkistä.

Lisää luettavaa